workshops en exposities

Camping, café, etcetera


 


Workshop: zilveren sieraden ontwerpen met Caroline

Ontdek samen met Caroline de ongekende mogelijkheden van kneedbaar zilver. Dit unieke materiaal is voor iedereen toegankelijk. Je sluit de dag af met je eigen ontworpen hanger, oorbellen, bedeltjes enz. in echt zilver. Op deze dag serveren wij een High Tea. Je kunt zelf een groepje samenstellen waarmee je sieraden gaat maken. In overleg met Caroline wordt er daarna een datum gekozen.

Aanvang ’s ochtends om 10.00 uur. Maximaal 8 volwassenen en minimaal 4 volwassenen Prijs per persoon volgt.


Workshop:  koken met Angenietha

Angenietha nodigt je uit om samen met haar die dag een drie gangen maaltijd te bereiden. In een ontspannen sfeer werk je die dag samen met anderen om een heerlijke maaltijd te koken. Overdag verzorgen wij een High Tea, aan het einde van de dag ga je genieten van je eigen culinaire kunsten. Je kunt zelf een groepje samenstellen waarmee je gaat koken, in overleg met Angenietha wordt er daarna een datum en thema gekozen.

Aanvang ’s ochtends in overleg / maximaal 8 volwassenen, minimaal 6 volwassenen. Prijs per persoon volgt. Reserveren 2 weken vooraf  via mail info@commeca.eu. Of klik hier Contact om direct naar onze contactpagina te gaan.


Dagbelevenis : coaching met behulp van paarden met Mijanou

Samen met de paarden kijken we of je tot inzichten en uiteindelijk oplossingen kunt komen. Paarden leven in het hier en nu, daar richten we ons op, Als coach ga ik ervan uit dat iedereen zelf de oplossing in zich heeft. Door te ervaren en te oefenen met de paarden en de feedback die ik je geef naar aanleiding van mijn observaties kan je tot inzichten, eventuele oplossingen en/of positieve veranderingen komen,

Mijanou is aangesloten bij KREAC https://www.kreac.nl het kwaliteitsregister voor equine assisted coaches.