info comme ca calender

Camping, café etcetera

Hieronder vind je informatie over de evenementen 2024 in de Comme Ça Calender


11 tot en met 18 mei : un Coup de Main week voor vrijwilligers.

Deze weken zijn de “handje helpen ” weken ; de opbouw,- oppoets,- opruim weken van de camping en het café, de week voor dat we open gaan of sluiten. All hands on deck ! Doe je mee? 1 dag, 2 dagen, jij bepaalt hoe lang je wilt helpen. Je krijgt van ons gratis kamperen en avondeten. Stuur ons een mail als dit iets voor jou is. Klik hier  Contact  om direct naar de contactpagina te gaan.


4 meigriekse avond.

Wij serveren deze avond moussaka, een traditioneel grieks gerecht op basis van aubergine, en tzatziki, een grieks bijgerecht dat bereid wordt met griekse yoghurt, knoflook, komkommer en olijfolie. Daarbij natuurlijk een heerlijke griekse salade. Meer info hierover volgt binnenkort.


8 mei tot en met 11 mei : vogels kijken met Gerrit en kamperen op de camping.

Gerrit is vogelaar en kan je alles vertellen over de diverse soorten vogels in deze omgeving. Dus ga mee en wellicht zie je bijzondere vogels zoals de hop, de roodstaart of de grote bonte specht. Neem je verrekijker mee en ga met Gerrit op pad.

Het programma ziet er als volgt uit: aankomstdag is woensdag 8 mei met welkomstdrankje, s’avonds zorgen wij voor avondeten, Donderdag 9 mei ( Hemelvaartsdag ) na een heerlijk ontbijt vroeg met Gerrit op pad, wij verzorgen een lunchpakket en avondeten. Het zal je verrassen hoe mooi de natuur om ons heen is…

De volgende dag, vrijdag 10 mei, neemt Gerrit je mee naar een andere locatie verderop. Ook deze dag worden ontbijt, lunchpakket en avondeten door ons verzorgd. Zaterdag vertrekdag met ontbijt als afsluiting.  Langer blijven kan in overleg.

Prijs inclusief kamperen en eten € 345,- per persoon. Drankjes worden apart afgerekend.

Kamperen met eigen middelen. Het is ook mogelijk een twee persoons pipowagen ( roulotte ) te huren als je zelf geen tent of caravan hebt. Deze wordt apart berekend. Vanuit en naar Nederland is het mogelijk om met de Flixbus te reizen, er zijn ook meereis sites als je geen eigen vervoer hebt.

Deze dagen gaan alleen door met minimaal 6 deelnemers. Aanmelding voor deelname via ons mailadres info@commeca.eu of klik hier: Contact


17 tot en met 20 mei : glansdagen.

Geef glans aan waar wij niet aan toegekomen zijn en kies een van de klusprojectjes die nog openstaan. Wij zorgen voor eten en drinken de hele dag door.


27 tot en met 30 juni : gipsy jazz camping

In de stijl van Django Reinhardt live muziek. Nadere info volgt.


4 augustus : vide grenier en oldtimer expo.


30 tot en met 6 oktober : un coup de main week voor vrijwilligers.

Deze weken zijn de “handje helpen” weken, de opbouw,- oppoets en opruimweken van de camping en het café. All hands on deck ! Doe je mee ? 1 dag, 2 dagen, jij bepaalt hoe lang je wilt helpen. Je krijgt van ons gratis kamperen en avondeten. Stuur ons een mail als dit iets voor jou is. Klik hier Contact om direct naar de contactpagina te gaan.