Camping

camping, café, etcetera


Welkom op onze camping ! We zijn vanaf 20 april 2024 geopend.


We zijn een mini camping en hebben in totaal 12 plaatsen waar je met je tent, camper of caravan kunt gaan staan. Daarnaast verhuren we tweepersoons pipowagens  en een grote ruime tweepersoons yurt voor een ontspannen overnachting.

Meld je even bij aankomst. Als we er niet zijn kun je ons bellen (telefoonnummers op het informatiebord) Je bent vrij om een plekje te kiezen.

Op de camping zijn  4 douche/toiletten, een afwasplek en er zijn 4 aansluitingen voor elektriciteit ( 10 ampere ). Een water tappunt en een parkeerplaats voor uw auto. Huisdieren zijn welkom mits aangelijnd.

De bakker komt elke dag langs met heerlijk versgebakken stokbrood, croissantjes of chocoladebroodjes.

Wij verzorgen voor onze campinggasten “tables d’hôtes” op het zonnige terras of in ons gezellige huiskamercafé, voor een uitgebreid ontbijt of een heerlijke avondmaaltijd. Je kunt hier ook een lekker drankje drinken en gratis gebruik maken van onze WIFI.


kampeerterrein camping


Yurt huren

Ontspannen in het ruime tweepersoons bed en ’s avonds door de koepel naar de prachtige sterrenhemel kijken…

De yurt is te huur voor minimaal 2 dagen of weekend, midweek of week en is voorzien van een ruim 2 persoons bed, eettafel met stoelen en comfortabele leunstoelen. Achter de yurt in de schaduw staat een eenvoudige buitenkeuken met een buitenzitje.

Klik hier voor meer foto’s van onze prachtige ruime yurt


Pipowagen huren

Onze mini pipowagens hebben een eigen buitenkeuken met koelkast en zonnepaneel.

overnachten in een pipowagen

Deze sfeervol ingerichte mini pipowagens zijn voorzien van een tweepersoonsbed en een zitje. Buiten naast de pipowagen staat een stoere buitenkeuken met koelkast, kookplaat en wasbakje. Alles onder een afdak en uiteraard met eettafel en stoelen. Voor prijzen klik hier Tarieven 2024

Je hoeft niet te koken! We kunnen ontbijt en avondeten in overleg verzorgen, fijn toch!

Voor de pipowagen geldt : aankomst na 15.00 uur en vertrek ‘sochtends voor 10.30 uur .

Wij bieden een leuk paardrij-arrangement aan. Slapen in een pipowagen en overdag een mooie paardrijtocht maken. Dit arrangement is inclusief ontbijt, lunchpakket en diner.

Klik hier : arrangement paardrijden voor alle informatie.